вівторок, 5 грудня 2017 р.

Google відкрила доступ до Classroom

 Освітня платформа Google Classroom стала загальнодоступною. Минулого місяця розробники дали можливість кожному приєднуватися до класів, а тепер дозволили всім охочим з особистим обліковим записом Google створювати навчальні проекти. Раніше це могли робити тільки передплатники G Suite for Education.

Результат пошуку зображень за запитом "Google Classroom"


Створювати та організовувати класи через платформу тепер може кожен. Викладачі вільні запускати і керувати курсами, які можуть призначатися як для особистого, так і для віддаленого навчання.

Classroom доступний на всіх платформах, оскільки є веб-сервісом. Процес запуску курсу навряд чи може викликати якісь труднощі. Тому продукт, швидше за все, приверне безліч приватних закладів освіти, авторів окремих освітніх курсів, інструкторів і так далі.

Як приклад використання Classroom компанія привела навчання робототехніці учасниць клубу гёрлскаутов і управління групами в різних школах, які не мають якоїсь конкретної специфіки. Втім, цим можливості сервісу не обмежуються: якщо ви хочете навчити своїх друзів грати за системою Dungeons & Dragons, то Classroom може в цьому здорово допомогти.

Розширення доступності сервісу може дозволити поліпшити версію Classroom, яка використовується в освітній сфері. Також завдяки продукту у Google, ймовірно, з'явиться нове джерело доходу: компанія не показує рекламу власникам освітніх акаунтів, чого не можна сказати про користувачів звичайних акаунтів.

Варто відзначити, що Google приділяє чимало уваги хромбук, призначеним для освітніх цілей. Інтеграція з Classroom може популяризувати такі пристрої.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дописати коментар

Дописати коментар

:)
:(
=(
^_^
:D
=D
|o|
@@,
;)
:-bd
:-d
:p

Щоб вставити смайлик, скопіюйте під ним код і вставте його у коментар! "Натисніть кнопку Зберегти (верхній правий кут).